Menu MobileVa prezentam in cele ce urmeaza cateva avantaje ale versiunii mobile

Imbunatatim experienta utilizatorului

Site-uri mobile sunt proiectate special pentru dispozitive portabile - nimeni nu vrea sa navigheze un site web intreg pe ecranul de pe telefonul smartphone-ului lor! Cercetari privind gradul de utilizare a site-urilor cu versiune de mobil arata ca ele pot imbunatati in mod semnificativ experienta de utilizare si de satisfactie, ceea ce poate face diferenta intre afacerea dumneavoastra si cea a competitorilor.

Imbunatatim viteza de navigare

Site-uri mobile sunt special concepute pentru standardele de telefonie mobila avand o viteza de descarcare net superioara unui site normal, ceea ce inseamna mai putin de asteptare si mai multa navigare.


Identitate de brand

Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele – un site mobile va va ajuta sa iesiti in evidenta prezentand o identitate pozitiva, de brand contemporan pentru organizatia dumneavoastra. Un site optimizat pentru mobil va avea un impact pozitiv inainte sa spuneti ceva.


Avantajul competitiv

Un site web mobil va pune in pozitia de a iesi in evidenta printre concurenti – in cazul in care site-ul dvs. nu arata bine pe un smartphone utilizatorii vor trece la unul care o face. Un site web mobil va asigura ca dumneavoastra – si nu competitorii dvs. – captati atentia vizitatorilor.


Web-ul in varianta pentru mobil nu mai este un concept – este o realitate de masa, in care va avea succes orice organizatie care are ca scop comunicarea cu publicul tinta on-line. Analistii din industrie prevad ca in maxim 5 ani de zile, telefoanele mobile vor depasi PC-urile pentru a deveni cele mai comune metode de acces web la nivel mondial. Responsabilitatea acum cade pe toate companiile care vor sa se dezvolte on-line, pentru a profita de ofertele unice, oportunitati mobile pentru conectarea cu un numar tot mai mare de vizitatori care vor accesa site-ul lor in mod inevitabil de pe dispozitive mobile.