Menu Mobile

 

Facebook

Dupa cum bine stim cu totii, Facebook reprezinta in prezent, cea mai utilizata retea de socializare din intreaga lume, cu peste 800 de milioane de utilizatori si cu aproximativ 4,6 milioane de utilizatori in Romania. Pentru dezvoltarea afacerilor pe internet, Facebook este o metoda de promovare simpla, avand o tinta sigura.

 

App Store

Platforma iOS permite livrarea de continut multimedia chiar in mana consumatorului. Pe principiul tichiei de margaritar, in Romania iPhone-ul este la fel de comun ca oricare alt telefon iar costurile reduse ale abonamentelor de date pot transforma utilizatorii de iPhone in targetul campaniei dumneavoastra de marketing.

 

Android

In Romania sunt peste 4 milioane de telefoane cu Android, si implicit tot atatia potentiali clienti. Avand in vedere ca piata este la inceput si concurenta este scazuta sansele sunt foarte mari ca orice idee sa prinda foarte usor si sa cunoasca o dezvoltare accentuata.

 

Blackberry

Realizam Aplicatii si Jocuri pentru Symbian impreuna cu o echipa profesionista de programatori si designeri dedicata proiectarii si dezvoltarii de aplicatii pe platforma Symbian. Aplicatiile vor fi optimizate astfel incat sa beneficieze la maximum de resursele hardware si software ale telefonului.

 

Sa fim mai concreti si sa raspundem intrebarea: “De ce ati avea nevoie de o aplicatie pentru Facebook, Twitter iOS sau Android?”. Raspunsul este simplu: pentru ca aplicatiile de acest gen au priza foarte mare la public. Oamenii vor sa se distreze si sa interrelationeze unii cu altii, iar dvs. prin intermediul aplicatiilor le oferiti oamenilor aceasta posibilitate. Apoi mai exista si dorinta de a obtine informatii legate de actiunile noastre pe aceste platforme de socializare, lucru ce poate fi facilitat de aceste aplicatii. Beneficiul pe care il realizati este unul de ordin major, deoarece asa va veti face de cunoscut, oamenii va vor retine mai usor numele si brandul datorita aplicatiei si, in plus, aruncati o lumina pozitiva asupra lui prin insasi aplicatia realizata de dvs. In acest fel va puteti face publicitate indirecta cu resurse mici dar care confera rezultate foarte bune.