Home Land

Viziteaza Site-ul

Homeland Properties este o societate care activează în domeniul investițiilor imobiliare începând cu anul 2013. Parte a grupului Asset Portfolio Servicing România și beneficiind de capital majoritar străin, agenția noastră a avut obiectivele clar orientate spre calitate și profesionalism încă de la începutul activității pe piața imobiliară din România.

Atitudinea colectivului Homeland este una inovatoare, într-o continuă specializare, propunându-ne ca, împreună cu dumneavoastră, să creăm combinația câștigătoare pentru finalizarea oricărei tranzacții: de la consultanță de specialitate oferită în vederea achiziționării sau închirierii de apartamente, case sau terenuri, până la proiectare, studii de piață, promovare imobiliară sau sprijin în vederea finanțării prin credite ipotecare.

Echipa noastră de profesioniști își dorește să creeze o relație de lungă durată atât cu partenerii, cât și cu cei ce solicită serviciile agenției, mizând pe faptul că cea mai sigură publicitate este cea transmisă de la un client mulțumit unui potențial client cu aceleași nevoi.

Home Land

Proiecte similare

Switch to your text

Vezi intregul portofoliu
Happy Host

Happy Host

— WEB

GugTech

GugTech

— WEB

Diligenta Trans

Diligenta Trans

— WEB