“Echipa Happy Advertising a fost implicata 100% in proiectul meu, fiind foarte prompta in ceea ce inseamna deadline-urile si capacitatea de a solutiona probleme aparute. Recomand serviciile Happy Advertising…”

Florentina Cristea
Administrator Sliders Caffe


Happy Advertising este o companie de web design si servicii web in plina dezvoltare. Prin activitatea noastra dorim sa oferim servicii de calitate, respectiv site-uri si solutii web. Dorim sa impulsionam cresterea internetului romanesc prin crearea de site-uri web de calitate.

Lucram in conformitate cu viziunea clientului asupra firmei, a tot ceea ce reprezinta aceasta. Intregul proces de creatie porneste de la conceperea identitatii vizuale a firmei, lucrare sustinuta atat din punct de vedere simbolic (al mesajului), cat si din punct de vedere grafic (publicitar).

In munca noastra avem un scop bine definit: sa imbinam cat mai bine functionalitatea cu estetica (acestea fiind principiile de baza dupa care ne ghidam) si totodata sa ne incadram intre comercial si arta, luand in seama mesajul care se doreste a fi transmis consumatorului, pastrand totusi o maniera artistica.

Cum va putem ajuta ? Oferim profesionalism, calitate, viteza de executie si asigurarea unei colaborari exceptionale, prin implicarea completa in proiecte. Dezvoltarea proiectelor se realizeaza tinand cont in permanenta de necesitatile celor carora li se adreseaza, pentru intelegerea necesitatilor si ajustarea pe parcurs a neajunsurilor.

 

Alex Ceausu
Regizor Ador Media

“A fost o deosebita placere sa colaborez cu Happy Advertising. Rabdarea de care a dat dovada la fiecare cerinta a mea (de cele mai multe ori exagerata) m-a convins sa apelez de fiecare data cand voi avea nevoie de o agentie de creatie.”

Iulian Lucian Maidanuc
Avocat

“Pe scurt, doua au fost constantele colaborarii cu Happy Advertising: 1. seriozitate, profesionalism; 2. creativitate. Sunt incantat de rezultatul colaborarii noastre; pentru ce aveam nevoie Happy Advertising a fost alegerea perfecta.”

Catalin Maruta
Happy Hour / PRO TV

“Merci echipa “Happy Advertising” ca sunteti alaturi de noi – ziarul Libertatea, Mix Music Entertainment &”Happy Hour” (Pro Tv) – in proiectul caritabil “MirceaMergeMaiDeparte.ro”. Ma bucur ca ati fost receptivi si ati sprijinit campania sus mentionata menita a da sansa de a merge tanarului Mircea Campean, grav afectat de un handicap locomotor. Site-ul sus mentionat (pe care l-ati realizat in cadrul proiectului) s-a dovedit a fi un motor bun de promovare a cazului!”

 

 

Cateva reguli si principii dupa care ne ghidam:

 • 01

  Niciodata doar un deadline pe hartie.

 • 02

  Simplitatea este rafinamentul suprem.

 • 03

  Raportul semnal - zgomot de fond.

 • 04

  Informatia / Mesajul usor de identificat.

 • 05

  Unicitatea fiecarui produs final.